Tuesday, January 18, 2011

Tgh dok susun perkakasan :P

Ermm posting masih terus berposting tapi tak publish dan share sbb masih mencari susun letak widgets dan gadgets yg nak di slot in...sukar rupanya nak start kembali ber blog,ilmu scripting pada 2002 dahulu sudah berlainan dgn skrg,kemudahan template yg diberi membuatkan aku malas nak recall kembali [dan sudah tentu nak selongkar cari balik buku2 rujukan menjadi masalah kemalasan] ... posting ini ditaip 2 hari sblm sambutan Thaipusam di Malaysia...aku?tak cuti off course, tiap2 kali aku sampai opis aku akan teringat senyuman anak aku waktu tidurnya,biar aku bangun seawal pagi pn aku akan tersenyum,at least tangisan anak aku tu menandakan dia mahukan sesuatu,aku lebih risau kalau seharian anak aku tak menangis atau berbunyi.

Kepada yg baca jua posting ini dan posting pertama...Thank You for reading, be sure to tune in...InsyaAllah after CNY aku akan publish smua posting dan share [tak sangka ada yg email tanya samada aku akan berenti berblog atau aku akan re-continue], tgk ni ... aku dah restart kan? writing is my hobby and I do like art very much.[ aku dah mula nak 'rojak' bahasa ni, well that's me off course] ... aku suka berblog equivalent dgn menulis, banyak hasil penulisan aku skrg tersimpan di dalam kotak2, bila nak mengemas rumah kekadang aku akan ambil 2 jam utk baca hasil penulisan aku,ada yg dah jadi kenangan manis dan pahit, kenapa aku dah tak aktif menghantar karya? sebab dulu aku hantar pn aku jarang mendedahkan identiti....nama pena le konon,tapi yg pastinya bukan nama pena 'wajib tayang' ataupn LordOfNikon ataupn anggur mahupn sikat ok ...hihi 2 B con't

2 comments:

  1. salam,

    selamat kembali berbelog. dah lama tunggu kemunculan hang semula.

    ReplyDelete
  2. yaka saupix...hahaha kemunculan semula la sangat , I try my best to keep up

    ReplyDelete