Wednesday, January 19, 2011

Mari menghapus rasa bosan di pejabat

Tajuk tu berkenaan masa di pejabat aku yg bosan kekadang aku hapuskan dengan membuat simple origami utk kegunaan pejabat di kawasan cubicle aku...aku ada cubicle kah?...ada meja yg ber partition kira macam dok dalam cubic juga la tu ekkk...

memula yg aku buat ialah I-Phone Dock, ni kira klau besar, I Pad pn bleh...simple tapi praktikal... pastu aku buat benda2 alah macam kotak...dan kekadang aku buat binatang2 ... meja aku banyak gak origami skrg :P bweekk lantak la opis mate nak kata apa... cuba try link ni http://officeorigami.blogspot.com/, banyak gak idea baru kat sini http://www.tinyshiny.com

have fun dan selamat beramal .... hihi jgn mengulat lama2 dah la...ni utk yg masa nya free dan mungkin banyak 'used' paper atas meja

2 comments:

  1. hebat gak idea wat origami ni
    banyak je used paper aku kat bwh meja ni
    sebagai pecinta alam sekitar
    tak sampai hati nak buang kertas tu begitu sahaja (boley?)
    hahahahahahhahahaa

    ReplyDelete
  2. memang menarik...skrg opis mate sebelah aku dah terkenan dek idea aku ni...buat banyak kotak2 pn ok habuan letak barang ... selamat beramal

    ReplyDelete